Gespecialiseerd in Acné

Schoonheidsspecialiste Sheilah is dé gediplomeerde en geregistreerde acné specialist van Gorinchem, met AGB code.

Wat kun je verwachten?

Je maakt een afspraak voor een intake gesprek. Er wordt in dit gesprek een huidanalyse gemaakt. Deze wordt met jou besproken en samen bekijken we de mogelijkheden. Hieruit volgt een behandelplan en een advies met aan jouw huid aangepaste producten. Indien je besluit een vervolg afspraak te maken is het intake gesprek gratis.

Wat is Acne?

In alle poriën in de huid zitten talgkliertjes. Deze kliertjes maken talg. Talg is eigenlijk onze “natuurlijke crème”, en het hoort uit de poriën te vloeien om onze huid soepel en gehydrateerd te houden. Als dit proces verstoord raakt ontstaan er problemen. De poriën kunnen bijvoorbeeld verstopt raken door teveel dode huidcellen op de huid of door overmatige talgproductie. Dan ontstaan mee-eters (verstopte talg klieren), pukkels en puistjes (ontstoken talgklieren) ook wel acne genaamd.

Er zijn vele mogelijke oorzaken. Vaak is verandering in de hormoonhuishouding één van de boosdoeners. Maar meestal zijn er meerdere factoren aan te wijzen.

Hoe zit het met de verzekering?

Indien je aanvullend verzekerd bent bestaat de mogelijkheid dat je (een deel) vergoedt krijgt. Voorwaarde is te allen tijde dat je jouw acne behandeling ondergaat bij een ANBOS en ACNE SPECIALISATIE geregistreerde schoonheidsspecialiste met AGB code.

Schoonheidsspecialiste Sheilah voldoet aan dat criterium.

Maak een afspraak