Je zit beter in je vel als je er goed uitziet!

Onze salon

Onze salon is te vinden in Gorinchem Oost, net buiten het centrum. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.

De kleuren wit, grijs en lime-green voeren de boventoon en geven de salon haar moderne, heldere en frisse uitstraling.
In onze ontvangstruimte kun je terecht voor advies, het kopen van jou verzorgingsproducten, een geschenk of kadobon.
Ook kun je hier onder het genot van een kopje koffie of thee wachten tot je geholpen wordt in een van behandelruimtes. Onze behandelkamers hebben elk zijn eigen mogelijkheden, uitstraling en zijn voorzien van hypermoderne en luxe apparatuur.

Graag verwelkomen wij jou voor een behandeling op afspraak of vrijblijvend advies.

Lees op Facebook onze 5-sterren beoordelingen
Lees op Facebook onze 5-sterren beoordelingen

Over Sheilah

Sinds 1998 ben ik werkzaam als gediplomeerd schoonheiddspecialiste en heb ik mijn eigen salon. De salon is ANBOS erkend en door het volgen van cursussen en trainingen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging, de nieuwste producten en toepassingen, hygiëne en technieken.
Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van acné en andere huidziekten zoals oa. Rosacea.
De laatste jaren zijn wij ons verder gaan specialiseren in het waxen met suiker. Met het starten van Waxbar Gorinchem wil ik graag mijn expertise in het (Brazilian)waxen op luxe, comfortabel en hygiënisch niveau aanbieden.

Met veel passie en toewijding doe ik mijn werk, graag zet ik bij jou de puntjes op de ï . Of je nu voor een relaxbehandeling, huidverbetering of Brazilian wax komt, je zal het ervaren als een lichtpuntje in de hedendaagse hectiek.