Gespecialiseerd in Acne

Schoonheidsspecialiste Sheilah is de gediplomeerde en geregistreerde acne specialist van Gorinchem.

Wat kunt u verwachten?


U maakt een afspraak voor een intake gesprek. Er wordt in dit gesprek een huidanalyse gemaakt. Deze wordt met u besproken en samen bekijken we de mogelijkheden. Hieruit volgt een behandelplan en een advies w.b.t. aan uw huid aangepaste producten. Indien u besluit een vervolg afspraak te maken is het intake gesprek gratis.

Wat is Acne?


In alle poriën in de huid zitten talgkliertjes. Deze kliertjes maken talg. Talg is eigenlijk onze "natuurlijke creme", en het hoort uit de poriën te vloeien om onze huid soepel en gehydrateerd te houden.

Als dit proces verstoord raakt ontstaan er problemen. De porien kunnen bijvoorbeeld verstopt raken door teveel dode huidcellen op de huid of door overmatige talgproductie. Dan ontstaan mee-eters (verstopte talg klieren), pukkels en puistjes (ontstoken talgklieren) ook wel acne genaamd.

Er zijn vele mogelijke oorzaken. Vaak is verandering in de hormoonhuishouding één van de boosdoeners. Maar meestal zijn er meerdere factoren aan te wijzen.


Hoe zit het met de verzekering?


Indien u aanvullend verzekerd bent bestaat de mogelijkheid dat u (een deel) vergoedt krijgt. Voorwaarde is te allen tijde dat u uw acne behandeling ondergaat bij een ANBOS en ACNE SPECIALISATIE geregistreerde schoonheidsspecialiste.

Schoonheidsspecialiste Sheilah voldoet aan dat criterium.