Je zit beter in je vel als je er goed uitziet!

Peeling, voor een jaren jonger uitziende en stralende huid!

Een peeling is een behandeling waarbij er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt verwijderd, waardoor oneffenheden worden verwijderd en fijne rimpeltjes, acné of littekens minder zichtbaar worden. Het Alexandre Fabelle peeling systeem doet het volgende: Het versterkt de cel functies van de huid, waardoor er een zachtere en stevigere huid met minder rimpels en minder plaatselijke pigmentatie ontstaat. Doordat het stimulerend werkt op de levende cel-lagen van de huid, gaat de peeling het verouderingsproces tegen. Daarnaast komt de huid soepeler en stralender terug, door de verhoging van de vitaminen en mineralen, die de natuurlijke hydratatie en circulatie van de huid bevorderen.

Onze onderstaande Peelingen worden persoonlijk en naar behoefte samengesteld, onze prijzen zijn daarom op aanvraag.

Botanical peeling:

Tegen fijne droogtelijntjes, acné, vette huid en grove poriën.

Nuova Pelle peeling:

Verstevigd, werkt verhelderend, vermindert pigmentvlekjes en maakt structuur van de huid fijner.

Neve Bianca peeling:

(Schilfert krachtig) maakt de huid veerkrachtig, activeert de collageen en elastine productie. Verwijdert pigmentvlekjes en hyperkeratose. Vermindert de rimpels goed zichtbaar.

Saly peeling:

Schitterende peeling voor acné. Geeft goede resultaten bij hyperkeratose en oneven tonen in de huid, is zeer goed geschikt voor de donkere huid met problemen.